hauck Kombivogn Eagle 4S Duosæt Pink/Grå

hauck Kombivogn Eagle 4S Duosæt Pink/Grå


Variant:
 • hauck Kombivogn Eagle 4S Duosæt Pink/Grå
 • hauck Kombivogn Eagle 4S Duosæt Melange Grå
 • hauck Kombivogn Eagle 4S Duosæt Denim/Grå
 • hauck Kombivogn Eagle 4S Duosæt Sort/Grå

3.599 kr
Pris
3.359 kr
Fri fragt
Du sparer
240 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A280191

hauck Kombivogn Eagle 4S Duosæt Pink/Grå
Denne lette og særligt kompakte klapvogn kan bære op til 25 kg. Eagle 4S er den perfekte vogn til storbyforældre og byder på maks komfort på det mindste plads. Den har et vendbart sæde med liggefunktion og kan benyttes allerede fra fødslen. Yderligere til Eagle 4S er liften og babyautostolen iPro Baby (i-Size) med isofix og Comfort Fix (som har modtaget karakteren GOD ved Stiftung Warentest) tilgængelige. Sammenfoldet kan Eagle 4S let bæres over skulderen.

Produktdetaljer:
 • Det blødt polstrede sæde kan fleksibelt anvendes i begge kørselsretninger og er behageligt at sidde i.
 • Den har en indstilbar fodstøtte og en stor liggeflade.
 • Solskærmen, som er udstyret med solblænder, kan trækkes langt frem. Der er derudover et vindue af netstof i detn.
 • Derved kan man holde øje med barnet og der er en optimal luftcirkulation.
 • Det behageligt, bløde skubbegreb kan indstilles i højden. Så kan det let passe til forskellige størrelser forældre.
 • De punkterfrie komfort-dæk og det lette stel er fjedret og byder på optimal køresjov.
 • Forhjulene er svingbare og kan fastgøres, hvilket gør Eagle 4S optimal i byen.
 • De hvide lysstriber på hjulene gør at man bedre ses i mørke.
 • For sikkerhed sørger det polstrede bæltesystem, som kan indstilles i højden, den bløde forbøjle og en fodbremse.
 • Klapvognen af aluminium kan foldes ganske lille sammen, hvilket gør det let at opbevare den pladsbesparende, eller at tage over skulderen.
 • Derudover kan babyautostolen hauck Comfort Fix eller iPro Baby bruges på Eagle 4S (Kræver adapterer) Så kan Eagle 4S bruges som et rejsesystem.
Tekniske detaljer:
 • Vægt: 7 kg
 • Mål: 91 x 55 x 104 cm
 • Foldemål: 66 x 55 x 32,5 cm

Med denne komfortable barnevognskasse kan Eagle 4S klapvognen, som tilhører iPro serien, allerede anvendes fra fødslen. Den store barnevognskasse leveres med kaleche, beskyttende cover, blød inderside, madras, 2 i 1 sædeindlæg og passende myggenet. Kan ligesom de seperat tilgængelige iPro babyautostole, monteres uden adaptere direkte på stellet af Eagle 4S.

Den flade liggeposition gør, at Eagle 4S barnevognskassen byder på en god søvn ved længere spadsereture. Den store UV beskyttende kaleche har en ekstra bred modlysblænding og beskytter derfor din baby mod alt vejr. Når lynlåsen på hætten åbnes, vises mesh-materiale, hvilket sikrer optimal luftcirkulation. Det inkluderede myggenet kan sættes over liften. Solskærmen kan også klappes helt tilbage.

Det vind- og vandafvisende benoverdække, som beskytter barnet, kan tages helt af. Senere kan det kombineres med sædet og fungere som en fodsæk. Sædepuden har en blød vinterside og en sommerside, samt båndspalter, og kan også bruges individuelt som en reversibel sædeunderlag i klapvognen.

Takket være de små fødder på barnevognskassen er den altid stabil og sikker og forbliver samtidig ren, når den ikke anvendes. For pladsbesparelse under transport kan Eagle S4 modellen klappes fladt sammen.
Eagle 4S barnevogn og Eagle 4S klapvogne fås som Eagle 4S Duo sæt

Tekniske detaljer:
 • Vægt: 5,5 kg
 • Mål: 80 x 46 x 65 cm
 • Foldemål: 80 x 47 x 20 cm
 • Liggeflade: 72 x 34 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Vores Topsellers

hauck Kombivogn Eagle 4S Duosæt Pink/Grå
3.599 kr
3.359 kr