hauck kombi-barnevogn Mars Duoset Wild Blooms Black

hauck kombi-barnevogn Mars Duoset Wild Blooms Black


Variant:
 • hauck kombi-barnevogn Mars Duoset Wild Blooms Black
 • hauck kombi-barnevogn Mars Duoset Denim/Silver
 • hauck Kombibarnevogn Mars Duoset Kaviar / sten
 • hauck Kombi-barnevogn Mars Duoset Lunar/Stone

3.799 kr
Pris
3.765 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A279904

EAN: 4007923150177

hauck kombi-barnevogn Mars Duoset Wild Blooms Black
Mars Dousættet lover dig fantastiske øjeblikke med hele familien. I leveringen medfølger den hyggelige barnevognskasse og let klapvognssæde og er en del af iPro serien. Klapvognen kan uden adaptere kombineres med isofix babyautostolen iPro Baby (i-Size) eller Comfort Fix (Stiftung Warentest testresultat: GOD) Den har punkterfrie hjul og et vendbart sæde med liggefunktion fra fødslen. Den komfortable Mars kan belastes op til 25 kg og kan foldes gaske kompakt sammen, så den passer i næsten alle biler.

I den hyggelige barnevognskasse med blød madras vil nyfødte ligge trygt og godt. Barnevognskassen har en stor uv-beskyttende solskærm, som kan indstilles i flere trin eller klappes helt tilbage. Det store liftoverdække beskytter barnet mod al slags vejr.

Det lette klapvognssæde er komfortabelt polstret og har ekstra blødt stof. Det kan sættes på i begge retninger og er ekstra stort. Så byder den også på optimal hovede- og bevægelsesfrihed for større børn. Mars kan belastes op til 25 kg og er dermed langtidsholdbar. Ryglænet kan indstilles til liggeposition med bare en hånd, og fodstøtten kan også indstilles Derved kan Mars allerede bruges lige fra fødslen. Den store, UV-beskyttende kaleche har en ekstra bred solskærm og kan trækkes langt ud foran Gennem vinduet kan forældre holde øje med barnet Et komfortabelt vindslag medfølger En polstret frontbøjle og 5-punkt-selen garanterer altid sikkerhed til barnet

Mars er en særligt let aluminiumsklapvong med dreje- og fastindstilbare forhjul og fjedret stel. De punkterfrie komforthjul lover masser af køreglæde. Lysstriberne på hjulene sørger for, at man kan se vognen i mørke. Ved pauser sørger parkeringsbremsen for pålidelig hold. Til transport kan Mars inklusiv klapvognssædet klappes kompakt sammen bare med en hånd, så den også kan opbevares i bilen med lidt plads. Perfekt til hverdag og rejser.

Til Mars Duosættet anbefaler vi hauck babyautostolene iPro Baby (i-Size) eller Comfort Fix (Stiftung Warentest testresultat: GOD), som kan monteres på stellet uden adapterer og i en passende isofix-base. Så kan Mars bruges som et rejsesystem.

Komfort-barnevogn
I Mars Duosættet medfølger den hyggelige barnevognskasse og let klapvognssæde. Den er en del af iPro serien og kan uden adaptere kombineres med isofix babyautostolen iPro Baby (i-Size) eller Comfort Fix.

Hyggelig barnevognskasse
I den hyggelige barnevognskasse vil nyfødte ligge trygt og godt. Den store solskærm beskytter perfekt mod sol, vidn og regn og kan klappes helt ned for bedre udluftning.

Roterbart sæde
Sædet er polstret med blødt og komfortabelt stof. Det kan sættes på stellet i begge retninger. Også større børn har masser af plads.

Liggeflade fra fødslen
Ryglænet kan indstilles helt ned til liggeposition og fodstøtten kan indstilles ned til vandret. Derved er Mars perfekt til en lille lur og egnet allerede fra fødslen.

Lang brugstid
Klapvognen Mars kan bruges i lang tid og kan belastes op til 25 kg. Helst til barnet er ca. 4,5 år.

Kan kombineres med babyautostol
De separat tilgængelge hauck babyautostole iPro Baby (i-Size) og Comfort Fix (Stiftung Warentest testresultat: GOD) kan sættes på stellet uden adaptere. De passer i bilen med separat tilgængelige isofixbaser

Lille foldemål
Mars inklusiv klapvognssæde kan klappes sammen til en kompakt størrelse. Ideel til hverdag eller rejser eller i biler uden meget plads.

Produktdetaljer:
 • Let komfort-barnevogn anvendbar op til 25 kg
 • Vendbar sæde med liggefunktion fra fødslen
 • Komkapt foldemål inklusiv sæde
 • Højkvalitets aluminium stel
 • Punkteringsfrie komforthjul
 • Kan kombineres med hauck babyautostole uden adaptere
 • Nem mekanisme til at klappe den sammen
Tekniske detaljer:
 • Vægt: 10,2 kg
 • Mål sammenfoldet (Bredde x Højde x Dybde): 83 x 58,5 x 41 cm
 • Mål udfoldet (Bredde x Højde x Dybde): 92 x 58,5 x 104 cm
 • Mål liggeflade (Længde x Bredde): 90 x 30 cm
 • Max vægt: 25 kg
 • Diameter for-/baghjul: 18 - 26 cm
 • Styrhøjde: 104 cm
 • Ryglæn 2-trin indstilbar / 112 til 164°

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Vores Topseller

hauck kombi-barnevogn Mars Duoset Wild Blooms Black
3.799 kr
3.765 kr