❀ Mors dag rabat: Spar 10% ❀
❀ Mors dag rabat: Spar 10% ❀
Kopiér koden
BND17580
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!
Hauck Klapvogn Rapid 3R Sort
Pris
1.543 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A300232

EAN: 4007923148549

Hauck Klapvogn Rapid 3R Sort
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Køresjov på tre hjul.

Takket være dets store terrængående hjul giver denne manøvredygtige trehjulede buggy dig de bedste køreegenskaber på alle stier. Simpelthen perfekt, hvis du kan lide at være ude i naturen eller i byen, for afhængigt af overfladen kan du også låse drejehjulet. Du kan bruge klapvognen i meget lang tid, fordi den er egnet til op til ca. 4 år og kan læsses op til 25 kg. Til transport kan du hurtigt folde Rapid 3R til en kompakt størrelse.

På din udflugt beskytter det ekstra store, udtrækkelige baldakin med UV-beskyttelse 50+ og vinduet dit barn perfekt mod solen. For en lur imellem skal du justere ryglænet og fodstøtten til den liggende stilling, så din lille kan drømme søde drømme. Du kan lægge babyens ting i den store kurv under turen.

Takket være det højdejusterbare håndtag kan din Rapid 3R skubbes komfortabelt og rygvenligt. Sikkerhed sikres ved hjælp af 5-punkts sele, forreste stang med skridsikker beskyttelse og bremse.

Vores tip: Hvis du vil bruge Rapid 3R fra fødslen, anbefaler vi, at du fastgør spædbarnsbæreren Comfort Fix (tilgængelig separat) adapter til vognen.

Produktdetaljer:
 • De store terrængående hjul dæmper bump og har den fordel, at de ikke kan køre et fladt dæk
 • Forhjulet kan drejes eller låses, hvilket gør vognen til en manøvrerbar ledsager
 • Det brede sæde kan justeres til tilbagelænet, og fodstøtten kan justeres flere gange
 • Den store solsejl (UV-beskyttelse 50+) kan forlænges langt fremad
 • Kan foldes til en kompakt størrelse på få sekunder, frigørelsessløjfen fungerer også som et bærehåndtag
 • Kan bruges med den separat tilgængelige babybærer Comfort Fix (adapter løs fastgørelse) fra fødslen til ca. 4 år
Tekniske detaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 114 x 61 x 110 cm
 • Foldedimensioner (længde x bredde x højde): 88 x 61 x 39 cm
 • Mål liggende overflade (længde x bredde) 87 x 33 cm
 • Skubhåndtagets højde: 75 til 112 cm
 • Vægt: 11,5 kg
 • Hældning af ryglæn: 119 til 172 °
 • Diameter for- / baghjul: 26/30 cm
 • Dæktype: gummihjul
 • Fastgørelse med 5-punkts sele
 • Kan belastes op til max. 25 kg
Inkluderet i levering:
 • Klapvogn
 • Kopholder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Vores Topsellers

Hauck Klapvogn Rapid 3R Sort
Hauck Klapvogn Rapid 3R Sort
1.543 kr