10% i shoppen | 12% i vores app
10% i shoppen | 12% i vores app
Kun idag:
EKSTRA rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon
hauck Klapvogn Micro Star Caviar
1.699 kr
Pris
1.110 kr
Fri fragt
Du sparer
589 kr-35%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A251080

EAN: 4007923150412

hauck Klapvogn Micro Star Caviar
Denne fine klapvogn er særdeles egnet til familieture i byen. En moderigtig klapvogn med komfortable hjul. Micro kan nemt og hurtigt klappes sammen til meget kompakte foldemål og er dermed en optimal følgesvend. Garanteret legeglæde.

Produktdetaljer:
 • Let klapvogn med rummeligt sæde- samt liggeflade, der også egnes til større børn.
 • De punkterfrie hjul sørger for en komfortabel køreoplevelse
 • Forhjulene er større end baghjulene, således at vognen kører roligt og stabilt
 • Ydermere er forhjulen svingbare og gør Micro særdeles manøvredygtig
 • Med reflektorer på stellet, der sørger for god sigtbarhed i mørket
 • One-Hand-Fold. Micro kan nemt of hurtigt foldes sammen med én hånd og bæres eller stuves bort
 • Micro er den perfekte følgesvend til rejser, ture i bilen eller til flyture
 • Det brede ryglæn kan betjenes med én hånd, ned til liggeposition og fodstøtten kan også justeres
 • Kalechen kan udvides og beskytter ekstra godt mod sol og regn
 • Styret kan hæjdejusteres og tilpasses enhver forælder
 • Micro kan benyttes til større og ældre børn, da den kan holde op til 25 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Vores Topsellers

hauck Klapvogn Micro Star Caviar
1.699 kr
1.110 kr