Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Hauck Isofix -Base for Select Baby og Select Kids
p.t. udsolgt
Pris
1.041 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A300302

EAN: 4007923339862

Hauck Isofix -Base for Select Baby og Select Kids
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
En sikker base til to børnesæder af høj kvalitet

Både Select Baby-spædbarn og Re Board-bilsædet Select Kids kan fastgøres til Select Base. I-Size-basestationen er velegnet til biler med ISOFIX-tilslutning og til i-Size-bilsæder.

Montering af basen er hurtig og nem. For det første er Isofix-stikkene på Select Base slået ind i Isofix-enheden i bilen. Derefter låses basen op med kun en hånd, indtil den automatisk låses på plads på køretøjets gulv. Dette sikrer optimal stabilitet.

Takket være styreskinnerne kan barnesæderne nu let monteres. For at løsne sæderne fra basen igen er det tilstrækkeligt at klikke på den centralt placerede knap foran.

Både på basen, på stativet, og når du placerer bilsæderne, viser farveindikatorerne korrekt låsning med grønt. Hvis installationen er forkert, vises indikatorerne rødt.

Produktoplysninger:
  • Kompatibel med Select Baby og Select Kids-bilsæder.
  • Velegnet til køretøjer med ISOFIX- og i-Size-sæder
  • Farveindikatorer viser korrekt installation for at undgå mulige fejl
  • Leveres med et højdejusterbart støtteben
< stærk> Tekniske detaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 68 x 32,5 x 29 cm
  • Vægt: 8,5 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Hauck Isofix -Base for Select Baby og Select Kids
5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers