Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Lige nu
EKSTRA points!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
saml points nu

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Hauck højstol pad Vælg Jersey Charcoal
p.t. udsolgt
Variant:

Pris
260 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A299999

EAN: 4007923667033

Hauck højstol pad Vælg Jersey Charcoal
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Dette 2-delt højstolbetræk i premium kvalitet er den perfekte tilføjelse til din voksende Alpha Plus træstol. Din lille skat vil sidde særligt behageligt på den.

Den er ekstra blødt polstret og lavet af supersoft em bomuldsjerseystof, der er meget behageligt på huden. Den er også fugtregulerende og åndbar, så du kan bruge den i alle årstider.

Takket være den praktiske fastgørelse er den høje rygdel også dobbelt polstret. Dette giver fremragende siddekomfort såvel som muligheden for din lille skat at læne hovedet mod det.

Begge puder er skridsikre og er fastgjort med velcrobånd for en perfekt pasform. De kan fjernes lige så let til vask.

Vores tip: Highchair Pad Select kan også bruges i kombination med spisebordet Alpha Tray eller træbordet Alpha Wooden Tray.

< stærk> Produktdetaljer:
  • Højstolspude i to dele
  • Velegnet til alle Alpha Plus-højstole og lignende modeller
  • Ekstra blød polstring
  • Skridsikker belægning
  • Kompatibel med Alpha-bakke eller Alpha-træbakke
  • Let at fjerne og rengøre
Tekniske detaljer:
  • Materiale: 100% bomuldsjersey
  • Kan vaskes op til 30 ° C

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Hauck højstol pad Vælg Jersey Charcoal
4.5
1556 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 1243
 
4 stjerner
| 238
 
3 stjerner
| 56
 
2 stjerner
| 15
 
1 stjerne
| 4
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers