HAUCK Gåvogn Minnie Pink
  • HAUCK legestol Player Jungle Fun
  • HAUCK gåvogn Player Pooh
  • HAUCK Gåstol, Play Disney V-Mickkey, Blue II

670 kr
Pris 485 kr Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
185 kr (28%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A147794

HAUCK Gåvogn Minnie Pink
Spille delen underholder dit barn mens det forsøger sig med de første skidt i gåvognen.
Den multifunktionelle spille del stimulerer dit barn til at røre og lege. Dette fremmer barnets motorik samt spiller melodier imens.
Det bløde indlæg med høj ryg garanterer god komfort for dit barn. Det er muligt at indstille sædet i højden for at tilpasse stolen optimalt til det enkle barn. Takket være stopperen slår barnet sig ikke når det køre ind i div. ting i hjemmet.

Egenskaber:
Sikkerhed til dit barn
Multifunktionel spille del
Udstyret med musikfunktion
Understøtter dit barns motorik
Blødt polstret sidde enhed

Beskrivelse:
Spille del (aftagelig)
Lydmodul
Med hjul
Stopper
Højde justering
2 x Batterie AA-LR06 (ikke inkl.)
Kan vaskes af

Features:
Aftageligt sæde
Spille del (aftagelig)

Mål og vægt:
Mål opstillet: ca. 70 x 61 x 54 cm
Fra 6 måneder til 12 kg.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - HAUCK Gåvogn Minnie Pink
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 1 Bedømmelse
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
HAUCK Gåvogn Minnie Pink
670 kr
485 kr
Top mærker