HAUCK Forlænger til Open N Stop 21cm white

HAUCK Forlænger til Open N Stop 21cm white


159 kr
Pris
137 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
22 kr-14%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A120053

HAUCK Forlænger til Open N Stop 21cm white
Med denne metal-forlænger på 21 cm kan du nemt omdanne dit hauck dørgitter Open'n Stop samt Wood Lock Safe Gate til et trappegitter. Forlængelsen bliver blot hurtigt og nemt monteret på gitteret.

I forbindelse med forlængninger får man følgende optioner:
  • Med forlænger: 21 cm = Åbningsbredde fra 95 - 102,50 cm
  • Med forlænger: 21 cm + 21 cm = Åbningsbredde fra 116 - 123,5 cm
  • Med forlænger: 9 cm + 21 cm = Åbningsbredde fra 104 - 111,5 cm
Henvisning:
Hvis du har et rundt eller ovalt gelænder med en diameter op til 10 cm? Så har du mulighed for at montere sikkerhedsgitteret Open'n Stop samt Wood Lock Safe Gate enten med forlængerne på 9 cm og 21 cm eller gennem Y-spindlen.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - HAUCK Forlænger til Open N Stop 21cm white
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 2 Bedømmelse
 
2
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topseller

HAUCK Forlænger til Open N Stop 21cm white
159 kr
137 kr
Top mærker