HAUCK Dørgitter Squeeze Handle silver Forlænger 14 cm
p.t. udsolgt

HAUCK Dørgitter Squeeze Handle silver Forlænger 14 cm


499 kr
Pris
449 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
50 kr (10%)
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A241017

HAUCK Dørgitter Squeeze Handle silver Forlænger 14 cm
Med Squeeze Handle Safety Gate kan du børnesikre dit hjem. Er samlet på et øjeblik - gitteret er fastspændt ved hjælp af skruer mellem dørkarmen eller væggene.
Kræver ikke borearbejde. Optimal sikkerhed. Kan åbnes med blot én hånd. Børnesikret låsemekanisme. Derudover blev dette beskyttelsesgitter testet og er blevet noteret god (Stiftung Warentest, nummer 09/2014).
Squeeze Handle Safety Gate er til bredder på 75 - 81 cm (med forlængelse fra 89 til 95 cm).

Beskrivelse:
  • Montage uden værktøj
  • Kan åbne begge veje
  • Kan spærres i én eller begge retninger
  • Kan vaskes af

Mål og vægt:
  • Mål opstillet: ca. 75,5 x 4 x 77 cm
  • Mål med forlængerdel: 89 - 95 cm
  • sikkerhedsgitter bredde min-max 75-81 cm
  • Dørbredde 75 - 81 cm

Henvisning:
Sikkerhedgitteret justere sig selv.
Fixerings skruerne er nemme at spænde og derfor monteres rammen let og uden problemer.


Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Top mærker