Kæmpe BARNEVOGNSAKTION!
BARNEVOGNSAKTION!
Rabat:
Op til 440 kr.
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
hauck Dørgitter Open´n Stop white inkl. forlængerdel 21 cm

hauck Dørgitter Open´n Stop white inkl. forlængerdel 21 cm


399 kr
Pris
369 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A247129

hauck Dørgitter Open´n Stop white inkl. forlængerdel 21 cm
Open'n Stop gør dit hjem børnesikkert på ingen tid.

Nem montering


Åbningsbredde med udvidelser:
Med forlænger: Med forlængerdel 9 cm = bredde fra 83 - 90,5 cm
Med forlængerdele: 9 cm + 9 cm = bredde fra 92 - 99,50 cm
Med forlængerdel: 21 cm = bredde 95 - 102,50 cm
Med forlængerdele: 21 cm + 21 cm = bredde fra 116 - 123,5 cm
Med forlængerdele: 9 cm + 21 cm = bredde fra 104 - 111,5 cm

Produktdetaljer:
 • Let at montere
 • Lukkemekanisme med dobbelt sikring
 • Kan åbne begge veje
 • høj kvalitets metalgitter
 • Kan forlænges op til 111,5 cm
Mål og vægt:
 • Mål, udbygget: 74 x 4 x 77 cm
 • Sikkerhedsgitterets bredde min - max: 74 - 81,5 cm
 • Sikkerhedsgitterets højde: 77 cm
 • Vægt: 4,3 kg

OBS!
Sikkerhedgitteret justere sig selv. Fixerings skruerne er nemme at spænde og derfor monteres rammen let og uden problemer.

Med denne metal-forlænger på 21 cm kan du nemt omdanne dit hauck dørgitter Open'n Stop samt Wood Lock Safe Gate til et trappegitter. Forlængelsen bliver blot hurtigt og nemt monteret på gitteret.

I forbindelse med forlængninger får man følgende optioner:
 • Med forlænger: 21 cm = Åbningsbredde fra 95 - 102,50 cm
 • Med forlænger: 21 cm + 21 cm = Åbningsbredde fra 116 - 111,5 cm
 • Med forlænger: 9 cm + 21 cm = Åbningsbredde fra 104 - 111,5 cm
Henvisning:
Hvis du har et rundt eller ovalt gelænder med en diameter op til 10 cm? Så har du mulighed for at montere sikkerhedsgitteret Open'n Stop samt Wood Lock Safe Gate enten med forlængerne på 9 cm og 21 cm eller gennem Y-spindlen.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Vores Topseller

hauck Dørgitter Open´n Stop white inkl. forlængerdel 21 cm
399 kr
369 kr
Top mærker