Erstatningsforslag til udsolgte produkter

hauck Dørgitter Close'n Stop + 21 cm forlænger charcoal
p.t. udsolgt

hauck Dørgitter Close'n Stop + 21 cm forlænger charcoal


Pris
446 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A188451

EAN: 4007923597200

hauck Dørgitter Close'n Stop + 21 cm forlænger charcoal
Close'n Stop børnesikringsgitteret fås med en 21 cm forlængelse. cm. Den kan derfor anvendes på dørkarme og trappegelænder med bredder fra 75 - 102 cm.
Samlingen er færdig på ingen tid. Sikkerhedsgitteret af metal er fastgjort mellem mellem vægge eller dørkarme ved hjælp af skruer. Det behøver ikke at være bores.
Close'n Stop har en dobbelt manuel låsemekanisme. Det kan åbnes med én hånd og går pålideligt i den børnesikrede lås. lås. Hvis sikkerhedsgitteret kombineres med vores separat tilgængelige Y-spindler, den kan også fastgøres til trappeskinner med runde stænger. Med Close'n Stop-sikkerhedsgitteret kan du gøre dit hjem sikkert for dine børn men også for dine kæledyr.

Produktdetaljer:
  • Let individuel fastgørelse ved hjælp af justeringsskruer
  • Låsemekanisme med dobbelt sikkerhedsanordning
  • Åbnes på begge sider
  • Forlænges op til 102 cm - forlængelsen er allerede inkluderet
  • Monteres på trappestiger med separat tilgængelige Y-spindler
  • Sikkerhedsgitter af høj kvalitet i metal
  • Mål: 75 x 4 x 77 cm
  • Vægt: 4,7 kg
  • Montering uden værktøj

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: hauck Dørgitter Close'n Stop + 21 cm forlænger charcoal
4.5
138 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 99
 
4 stjerner
| 31
 
3 stjerner
| 5
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers