hauck Comfort Fix Set Denim / Gråhauck Comfort Fix Set Denim / Grå
Variant:
 • hauck Comfort Fix Set Denim / Grå
 • hauck Comfort Fix Set Black/Black
 • hauck Comfort Fix Set Melange Grey
 • hauck Comfort Fix Set Pink / Grå

1.599 kr
Pris
1.549 kr
Fri fragt
Du sparer
50 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A280090

hauck Comfort Fix Set Denim / Grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Comfort Fix Sættet består af bilkomfortstolen Fix og Comfort Fix Isofix Base. Dette sæt er derfor en praktisk tilføjelse til Rapid 3, Rapid 4, Vegas og Lift Up 4 hauck barnevogne. Den nye Comfort Fix er den logiske videreudvikling af vores bilsæder fra Zero Plus-serien. Det er godkendt i henhold til ECE 44/04 for babyer fra fødslen op til en kropsvægt på 13 kg. Det har det dokumenterede og patenterede energiabsorberende skum i hoved- og skulderområdet, som opnåede de bedste resultater i crashtest.

Produktdetaljer:
 • For at holde din baby behagelig i bilstolen til enhver tid er der brugt åndbar stretchmaterialer af høj kvalitet.
 • Hovedbeskyttelse og sædekile kan bruges efter behov
 • I en bil kombinerer du autostolen Comfort Fix med Comfort Fix Isofix Base
 • Isofix-basen kan monteres i køretøjer, der har en Isofix-forbindelse
 • Det er børns leg og kan monteres i køretøjet i bare et par enkle trin. Skru blot ISOFIX-stikkene 180 grader - klik på plads - færdig. Stativet låses op via en enhåndsmekanisme og låses automatisk på plads efter hvile på gulvet. Derfor er faren for misbrug næsten udelukket.
 • Det samme gælder installationen af ??Fix Car Comfort-sædet i Base. Comfort-fixen er simpelthen placeret i midten af ??basen. Specielle føringsskinner sikrer, at Comfort Fix altid glider korrekt ind i bunden og låses der. Optiske indikatorer viser låsestatus eller den rigtige installation på ISOFIX, skalophæng og stativ. Dette sikrer den størst mulige sikkerhed
 • Comfort Fix kan fjernes fra Isofix-basen med en enkelthåndsudgivelse

Tekniske detaljer
 • Materiale: plast, polyester, stål
 • Mål: længde x bredde x højde 67 x 44 x 66 cm
 • Vægt: 9,4 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - hauck Comfort Fix Set Denim / Grå
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
4 Bedømmelse
 
1
 
1
 
1
 
1
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topsellers

hauck Comfort Fix Set Denim / Grå
1.599 kr
1.549 kr