Mode: Op til 30% rabat
Mode: Op til 30% rabat
Kun idag:
Spar stort
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon
hauck Comfort Fix Set Black/Black
Variant:
 • hauck Comfort Fix Set Black/Black
 • hauck Comfort Fix Set Melange Grey
 • hauck Comfort Fix Set Denim / Grå
 • hauck Comfort Fix Set / Sort Grå
 • hauck Comfort Fix Set Pink / Grå

1.799 kr
Pris
1.192 kr
Fri fragt
Du sparer
607 kr-34%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A188673

EAN: 4007923339886

hauck Comfort Fix Set Black/Black
Sættet består af Comfort Fix autostol og Comfort Fix Isofix Base. Dette sæt er dermed en god supplement til hauck Barnevogn Rapid 3, Rapid 4, Vegas og Lift Up 4. Den nye Comfort Fix er den seneste udvikling i Zero Plus serien. Er godkendt i henhold til ECE 44/04 til babyer fra fødslen til en kropsvægt på 13 kg. Zero Plus Comfort er med testet energiabsorberende skum i hoved- og skulderområdet. Det var testvindene indenfor crashtest

Produktdetaljer:
 • Åndingsaktive materialer sørger for mere kørekomfort
 • I biler kombineres Comfort Fix autostolen med Comfort Fix Isofix Base
 • Basen monteres i bilen via Isofix grebene
 • Nem og hurtig at montere i bilen. Isofix armene skal blot drejes 180 grader - låses - færdig. Fodstøtten låses op via et håndtag og med automatisk låsemekanisme. På den måde er risikoen for forkert montering stort set lig nul
 • Det samme gælder for Comfort Fix autostolen. Stolen placeres blot centralt på basen. Særlige styreskinner sørger for, at autostolen altid fastlåses korrekt på basen. Optisk indikator signalerer om monteringen er foretaget korrekt.
 • Comfort Fix kan med én hånd frigives fra Isofix basen

Tekniske detaljer:
 • Materiale: Kunstof, poluester, stål
 • Mål: 67 x 44 x 66 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - hauck Comfort Fix Set Black/Black
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
4 Bedømmelse
 
1
 
1
 
1
 
1
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topsellers

hauck Comfort Fix Set Black/Black
1.799 kr
1.192 kr