❤ 10x så mange babypoints ❤
❤ 10x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
Hauck Barnevognslift til Duett 3 Melange charcoal

Hauck Barnevognslift til Duett 3 Melange charcoal


1.499 kr
Pris
855 kr
Fri fragt
Du sparer
644 kr-43%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A216599

EAN: 4007923345337

Hauck Barnevognslift til Duett 3 Melange charcoal
Du skal have tvillinger og vil bruge Duett 3 fra begyndelsen? Vi har løsningen til dig. Med den separat tilgængelige Duett 3-Babylift forvandles søskendevognen til en tvillingvogn til nyfødte på et øjeblik.

Fleksibel fra begyndelsen. Konverter det øverste sæde af din Duett 3 til en babylift og brug det til dit nyfødte barn. Dine børn kan altså tage en tur i Duett 3 selv lige efter fødslen. Den særlige fordel: I denne vogn ligger dine børn over hinanden og ikke ved siden af hinanden. På denne måde er du sikker på at vognen passer igennem enhver dør, elevatorer, offentlig transport og meget mere.

Produktdetaljer:
  • Velegnet fra fødslen til ca. 6 måneder
  • Med denne barnevognslift kan du bruge Duett 3 søskendevognen fra fødslen og frem
  • Bruges uden adaptere
  • Den store kaleche beskytter dit barn mod sol, vind og regn
  • Met netindsatsen sikrer optimal luftcirkulation
Tekniske detaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 88 x 60 x 44 cm
  • Foldemål (længde x bredde x højde): 88 x 44 x 36 cm
  • Vægt: 4,3 kg
  • Laste op til max. 9 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Hauck Barnevognslift til Duett 3 Melange charcoal
5
1 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hvad er eKomi?

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

Hauck Barnevognslift til Duett 3 Melange charcoal
Hauck Barnevognslift til Duett 3 Melange charcoal
1.499 kr
855 kr