hauck Barnevognslift til Colibri Melange Rose

hauck Barnevognslift til Colibri Melange Rose


Variant:
 • hauck Barnevognslift til Colibri Melange Grey
 • hauck Barnevognslift til Colibri Melange Rose

1.115 kr
Pris
1.041 kr
Fri fragt
Du sparer
74 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A300275

EAN: 4007923167076

hauck Barnevognslift til Colibri Melange Rose
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
DET ULTRA-LETTE BYRESYSTEM.

Denne komfortable barneseng er det perfekte supplement til din Colibri-vogn, som du kan bruge til din nyfødte fra fødslen. Takket være den bløde indvendige foring og den åndbare madras, vil din baby føle sig helt komfortabel.

Den store solsejl med UV-beskyttelse 50+ og solskærm beskytter din lille i al slags vejr. På varme dage kan du åbne det store ventilationsvindue for at sikre optimal luftcirkulation og forhindre ophobning af varme.

2-i-1 tremmesengen kan fjernes om nødvendigt og senere kombineres med det medfølgende sædeovertræk for at skabe en fodtøj. Du kan derefter bruge dette i din buggy.

Colibri barnevognen kan bæres behageligt takket være det bløde polstrede håndtag eller foldet fladt til transport.

Vores tip: Colibri barnevognen og Colibri Buggy er fås separat, så du kan vælge dem i din yndlingsfarve og kombinere dem for at oprette dit eget Colibri-rejsesystem.

Produktoplysninger:
 • Velegnet fra fødsel til ca. 6 måneder
 • Kompatibel med Colibri klapvognstel (sælges separat)
 • Fastgøres til klapvognrammen med kun et klik
 • Baldakin med UV-beskyttelse 50+ og sol visir
 • Med stort ventilationsvindue
 • Åndbar madras
 • Behageligt bærehåndtag
Tekniske detaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 80 x 46 x 63 cm
 • Foldedimensioner (længde x bredde x højde): 80 x 46 x 18 cm
 • Mål liggende overflade (længde x bredde): 72 x 31 cm
 • Vægt: 4,6 kg
 • Kan belastes op til max. 9 kg
Inkluderet i leveringen:
 • Carrycot
 • 2in1 fodtøj

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Kundeservice både før og efter købet!

Giver artikelteksten ikke svar på alle dine spørgsmål, vil vi gerne prøve på at få fat i de ønskede informationer. Kontakt os med dine spørgsmål.

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Vores Topsellers

hauck Barnevognslift til Colibri Melange Rose
hauck Barnevognslift til Colibri Melange Rose
1.115 kr
1.041 kr