hauck Barnevognslift Eagle 4S Pram Pink Grey

hauck Barnevognslift Eagle 4S Pram Pink Grey


Variant:
  • hauck Barnevognskasse Eagle 4S Pram Denim Grey
  • hauck Barnevognskasse Eagle 4S Pram Black Grey
  • hauck Barnevognslift Eagle 4S Pram Pink Grey

1.299 kr
Pris
804 kr
Fri fragt
Du sparer
495 kr-38%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A279114

EAN: 4007923167038

hauck Barnevognslift Eagle 4S Pram Pink Grey
Med denne komfortable barnevognskasse kan Eagle 4S klapvognen, som tilhører iPro serien, allerede anvendes fra fødslen. Den store lift er udstyret med kaleche, beskyttelsesoverdække, blød inderbeklædning, madras 2 i 1 siddeflade og passende myggenet. Den kan monteres på Eagle 4S stellet uden adapterer. Derudover kan den separat tilgængelige babyautostol iPro Baby sættes på med en adapter.

Den flade liggeposition gør, at Eagle 4S barnevognskassen byder på en god søvn ved længere spadsereture. Den store solskærm med UV-beskyttelse har en ekstra bred solblænder som beskytter barnet i al slags vejr. Bliver lynlåsen på solskærmen åbnet, er der netstof, som sørger for en optimal luftcirkulation. Det inkluderede myggenet kan sættes over liften. Solskærmen kan også klappes helt tilbage.

Det vind- og vandafvisende benoverdække, som beskytter barnet, kan tages helt af. Senere kan det kombineres med sædet og fungere som en fodsæk. Sædet har en vinterside og en sommerside, og sprækker til selen, og kan bruges som vendbart sædepolster i klapvognen.

Takket være de små fødder på barnevognskassen, kan den stå stabilt og sikkert og bliver ikke beskidt. Ved transport eller opbevaring, kan Eagle 4S pram foldes fladt sammen.
Eagle 4S barnevogn og Eagle 4S klapvogne fås som Eagle 4S Duo sæt

Tekniske detaljer:
  • Vægt: 5,5 kg
  • Mål: 80 x 46 x 65 cm
  • Foldemål: 80 x 47 x 20 cm
  • Liggeflade: 72 x 34 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Vores Topsellers

hauck Barnevognslift Eagle 4S Pram Pink Grey
hauck Barnevognslift Eagle 4S Pram Pink Grey
1.299 kr
804 kr