hauck Bæresele Close to me Black

hauck Bæresele Close to me Black


499 kr
Pris 445 kr Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
54 kr (11%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A216456

hauck Bæresele Close to me Black
Ergonomisk og sikker! Close to me byder på en komfortabel og sikker transport af barnet. Et nyfødteinlæg, en sædeforhøjelse og utallige justeringsmuligheder sørger for at denne bæresele er den optimale følgesvend fra fødslen.

Produktdetaljer:
 • Nyfødteindlægget er udstyret med en ekstra tyk polstring, således at barnet altid sidder i den ergonomisk korrekte squat position
 • Nakkedelen er særdeles godt polstret, således at barnets hoved har den optimale støtte
 • Sædepolstringen er udtagelig og du kan derved benytte bæreselen i en længere tidsperiode
 • Nyfødteinlægget kan også fjernes via trykknapper
 • Således kan du altid tilpasse bæreselen dit barns alder, behov og størrelse
 • På ydersiden af bæreselen finder du en praktisk lille lomme med et åndbart vindslag
 • Vindslaget beskytter dit barn mod regn, kulde og blæst
 • Endvidere beskytter vindslaget også mod solens intensive stråler
 • Vindslaget er aftageligt takket være praktiske trykknapper på skulderselerne
 • Vindslaget kan foldes sammen til kompakte foldemål og stuves bort i bæreselens yderlomme
 • Close to me byder på en ergonomisk korrekt og sikker bæreposition
 • Close to me er særdeles let og sammenfoldelig, hvilket gør denne model særlig nemt at have med undervejs
 • De bløde og åndbare materialer byder på den bedste komfort til dit barn

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

hauck Bæresele Close to me Black
499 kr
445 kr
Top mærker