Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Lige nu
EKSTRA points!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
saml points nu
Hauck autostol Select Kids i-Size Sort Sort
Pris
1.487 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A300301

EAN: 4007923614297

Hauck autostol Select Kids i-Size Sort Sort
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sikker. Komfortabel. Fleksibel.

Dette i-Size bilsæde tilbyder det højeste niveau af sikkerhed og maksimal komfort i lang tid. Fordi i Re Board bilsæde Select Kids, børn fra fødsel til ca. 4 år eller med en kropshøjde på 40 - 105 cm køre bagudvendt i bilen. Fra en højde på 76 cm kan barnesædet også drejes i kørselsretningen.

Den højdejusterbare 5-punktssele, den stålforstærkede indvendige sædeskal og den modulære e-sidekollisionsbeskyttelse tilbyder det højeste niveau af sikkerhed. De forskellige energiabsorberende materialer giver fremragende beskyttelse i hoved-, nakke-, bryst- og bækkenområdet.

Takket være den nyfødte indsats og sædereducer med aftagelige puder samt den 6-vejs højdejusterbare nakkestøtte, Vælg børn kan til enhver tid tilpasses barnets alder og størrelse. For en behagelig siddende eller liggende stilling kan hældningsvinklen også justeres 4 gange.

De anvendte dækstoffer er åndbare og klimaregulerende for at forhindre varmeophobning under babyen.

Select Base er påkrævet for installation i bilen. Denne i-Size-base er fastgjort til Isofix-tilslutningerne i køretøjet og låst på plads ved hjælp af basen. Denne base er også kompatibel med babybørsen Select Baby.

Produktoplysninger:
 • Velegnet til babyer med en højde på 40 til 105 cm (fra fødsel til ca. . 4 år)
 • Brug i kørselsretningen, så snart dit barn er mindst 76 cm højt
 • 5-punkts selen, den modulære sidebeskyttelsesbeskyttelse og stålet -forstærket indersæde skal sikre det højeste niveau af sikkerhed
 • Nakkestøtten og selesystemet kan justeres i højden i 6 positioner.
 • Når barnesædet bruges i kørselsretningen, vippevinklen kan justeres 4 gange
 • Anvendes kun i kombination med den separat tilgængelige Hauck Select Base
 • Med en høj kvalitet og åndbar strækovertræk
 • Stort interiør dimensioner for lang levetid
Tekniske detaljer:
 • Dimensioner (længde x bredde x højde): 64 x 45 x 44,5 cm
 • Sæde bredde: 34 cm
 • Vægt: 8,9 kg
 • Kan belastes op til max. 18 kg
Inkluderet i levering:
 • Barnesæde
 • Nyfødt indsats

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Hauck autostol Select Kids i-Size Sort Sort
4
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 0
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Hauck autostol Select Kids i-Size Sort Sort
Hauck autostol Select Kids i-Size Sort Sort
1.487 kr