Hauck Alpha træbakke natur
Variant:
 • Hauck Alpha træbakke natur
 • hauck Alpha Træbakke White
 • hauck Alpha Træbakke grå

Pris
297 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A299948

EAN: 4007923550496

Hauck Alpha træbakke natur
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Vores praktiske spisebord af træ er det perfekte supplement til din voksende ALPHA + eller ALPHA + Select højstol i træ. Det giver din lille skat mulighed for at spise eller lege ved sit eget lille bord, da det giver masser af plads til tallerkener, skåle og lignende.

I kombination med det store spisebord er du også særlig fleksibel. Fordi du også kan bruge din ALPHA + højstol fritstående i stuen, i køkkenet eller på altanen, når vejret er godt.

Det er også dejligt, at vores spisebord - ligesom vores høje stole - er lavet af fornyeligt bøgetræ. På denne måde understøtter vi en grøn livsstil og tænker allerede i dag på morgendagens forældre.

Selvfølgelig kan spisebordet også bruges sammen med 5-punkts sele, skridtrem og vores mange højstolspuder. Det er også let at rengøre og kan simpelthen aftørres efter at have spist.

Produktdetaljer:
 • Kompatibel med Hauck Alpha Plus og Alpha Plus Select høje stole
 • Velegnet til børn fra ca. 6 måneder
 • Spisebord i bæredygtigt bøgetræ
 • Tillader din lille at spise eller lege ved sit eget bord
 • Tilbyder masser af plads til tallerkener, skåle og co.
Tekniske detaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 38,5 x 46 x 3 cm
 • Vægt : 0,5 kg
 • Materiale: 100% træ
 • Spisebordet kan aftørres med en fugtig klud

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Hauck Alpha træbakke natur
4.5
19 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 14
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Hauck Alpha træbakke natur
Hauck Alpha træbakke natur
297 kr