Hauck Alpha spisebordsbakke grå
Variant:
  • HAUCK ALPHA TRAY spisebord white
  • Hauck Alpha spisebordsbakke grå

Pris
520 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A299944

EAN: 4007923661994

Hauck Alpha spisebordsbakke grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Dette praktiske spisebord kan kombineres med vores træhøjstole Alpha + og Beta +. På denne måde kan de små spise deres måltider som voksne ved deres eget lille bord.
Spisebordet klikker simpelthen på bunden af ??Alpha-bakken. Dens dybde kan justeres på 3 måder, så den passer til barnets størrelse. Den hævede kant og kopudsparingen holder alt på plads. Hvis bordet ikke er nødvendigt, kan det let fjernes.
Hvis noget går galt, mens du spiser, kan bakken simpelthen fjernes til rengøring. Dit barn kan simpelthen fortsætte med at bruge bordet i løbet af denne periode.
Den centrale bjælke forhindrer også dit barn i at glide igennem.

Alpha-bakken og vores højstolspuder fås som ekstraudstyr til Alpha-højstolen.

Produktdetaljer:
  • Det perfekte supplement til Alpha- og Beta-højstole
  • Let at fjerne takket være klikmekanisme
  • Dybdejusterbart, aftageligt spisebræt med kopudsparing og kant
  • Med skridsikker beskyttelse
  • Let vedligeholdelsesmateriale
Teknisk detaljer
  • Mål (længde x bredde x højde): 30 x 56 x 32 cm
  • Vægt: 2,3 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Hauck Alpha spisebordsbakke grå
4.5
1148 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 880
 
4 stjerner
| 212
 
3 stjerner
| 36
 
2 stjerner
| 11
 
1 stjerne
| 9
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Hauck Alpha spisebordsbakke grå
Hauck Alpha spisebordsbakke grå
520 kr