12% via appen | 10% via shoppen
12% via appen | 10% via shoppen
Kun i dag:
på legetøj ⚽
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Vælg din kupon
hauch Sommerbetræk til iPro Baby Hvid

hauch Sommerbetræk til iPro Baby Hvid


Pris
324 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A279890

EAN: 4007923618646

hauch Sommerbetræk til iPro Baby Hvid
Sættet med 2 dele er det ideele supplement til hauck iPro Baby. Det bløde frotte stof består af højkvalitets, åndbar bomuld, som er både varme- og fugtigheds regulerende. Så sveder babyer mindre og føles sig også tilpas på varme dage.
Betrækket passer godt og det monteres let og hurtigt takket være elastikker. Det forhindrer en ophedning af autostolen og beskytter samtidigt mod snavs. Sættet tilbyder 2 forskellige sommerbetræk til hver polstring Betrækkene kan håndvaskes.

Produkt detaljer:
  • Beskytter betrækket mod snavs
  • Reducerer barnets sved
  • Åndbar og varme regulerende bomulds stof
  • Passer optimalt til iPro Baby babyautostol
  • Fastgøres nemt med elastikker
  • Skal håndvaskes
Inkluderet i leveringen:
  • Sæt med 2 dele
  • OBS: Babyautostolen er IKKE inkluderet i leveringen.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Vores Topsellers

hauch Sommerbetræk til iPro Baby Hvid
hauch Sommerbetræk til iPro Baby Hvid
324 kr