HASBRO Super Soaker - Tidal Torpedo 2-in-1

HASBRO Super Soaker - Tidal Torpedo 2-in-1

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage.
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr

199 kr
154 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 45 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A129833

HASBRO Super Soaker - Tidal Torpedo 2-in-1
Rocket-Blaster trifft Super Soaker:Detaljer:
• Produkt-art.-nr.: A9460EU4
• 46 x 28 x 8 cm
• Alder: fra 6 år

OBS!
Må ikke sigte mod hoved og øjne!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Hasbro

Hasbro – Actionfigurer, modellervoks og meget mere

Hasbro er et globalt spil- og underholdningsfirma, der har en vision om at skabe verdens bedste spiloplevelse. Den amerikanske legetøjsvirksomhed er primært kendt og forbundet med de seje actionfigurer fra Star Wars™ eller Marvel Avengers™, men det er også Hasbro der står bag de populære brætspil som Monopoly, Risk og Twister. Hasbro tilbyder spil og legetøj med mange forskellige ikonske mærker, herunder Nerf, det spændende actionlegetøj bestående af legetøjspistoler med harmløse skumammunition, My Little Pony, en heste serie der har erobret hjertet hos mange hesteelskerer, Play-Doh og meget mere. Hasbro tilbyder spil og legetøj til hele familien.

HASBRO Super Soaker - Tidal Torpedo 2-in-1
199 kr
154 kr