HASBRO Star Wars™ The Black Series - Finn (Jakku) 15cm

HASBRO Star Wars™ The Black Series - Finn (Jakku) 15cm


239 kr
Pris
175 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
64 kr-27%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A150901

EAN: 5010994929817

HASBRO Star Wars™ The Black Series - Finn (Jakku) 15cm
Oplev de største kampe og missioner fra Star Wars-Sagaen med figurene fra Black Series! Med udsøgte egenskaber og og leddelt bevægelse legemliggøre figurene i denne serie kvaliteten og den virkelighedstro oplevelse enhver Star Wars liebhaver værdsætter. Denne 15 cm store Finn (Jakku)-Figur er forsigtigt detaljeret for præcist at ligne den fra Star Wars filmen: The force awakens. Denne figur er designet med fokus på detaljer og indeholder to præcis dekorerede tilbehørs-dele. Gengiv dine mest elskede kampe eller start helt nye! Ingen samling - eller eventyr - er fuldstændigt uden denne Finn (Jakku)-Figur. Opbyg, med alle figure og køretøjer fra Black Series, en episk samling. Figurene købes hver især separat.

Detaljer:
• Produkt-art.-nr.: B3835ES0
• Indeholder figur og 2 tilbehørs dele.
• Den detaljerede 15 cm høje figur ligner præcist en Finn (Jakku)-Figuren fra Star Wars: The force awakens
• Figurens størrelse: 15 cm
• Alder: Fra 4 år

Advarsel!
Ikke egnet til børn under 36 mdr.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Hasbro

Hasbro – Actionfigurer, modellervoks og meget mere

Hasbro er et globalt spil- og underholdningsfirma, der har en vision om at skabe verdens bedste spiloplevelse. Den amerikanske legetøjsvirksomhed er primært kendt og forbundet med de seje actionfigurer fra Star Wars™ eller Marvel Avengers™, men det er også Hasbro der står bag de populære brætspil som Monopoly, Risk og Twister. Hasbro tilbyder spil og legetøj med mange forskellige ikonske mærker, herunder Nerf, det spændende actionlegetøj bestående af legetøjspistoler med harmløse skumammunition, My Little Pony, en heste serie der har erobret hjertet hos mange hesteelskerer, Play-Doh og meget mere. Hasbro tilbyder spil og legetøj til hele familien.

Vores Topseller

HASBRO Star Wars™ The Black Series - Finn (Jakku) 15cm
239 kr
175 kr