HAPE værktøjskasse med 14 dele
139 kr
Pris
114 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
25 kr-18%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A038654

HAPE værktøjskasse med 14 dele
Værktøjskasse
Artikelnummer: E3001

Skruer, møtrikker og alle de andre værktøjsting som håndværkeren har brug for findes i denne værktøjskasse, klar til brug.

Detaljer:
• Alder: Fra 3 år
• Materiale: Træ, farver på vandbasis, polyamid, polypropylen, ABS-plast
• Størrelse: 26 x 16,5 x 14 cm

Bemærk!
Ikke egnet til børn under 3 år, indeholder små dele, som kan sluges. Risiko for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

HAPE

Børn lærer gennem leg

Gennem 30 år har børn været midtpunktet hos Hape – deres kvalitetslegetøj er ikke blot skabt til leg, men også til læring samt udvikling. Alle Hapes produkter er fremstillet af naturlige materialer samt vandbaseret farver.

Alle produkter bliver nøje testet, hvorfor de altid lever op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Produkternes form, farve og i mange tilfælde også deres akustiske egenskaber fremmer barnets sanser og det valgte materiale byder desuden på en haptisk oplevelse.

Vores Topseller

HAPE værktøjskasse med 14 dele
139 kr
114 kr
Top mærker