Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Lige nu
EKSTRA points!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
saml points nu
Hape tandhjulseksperiment legesæt
NYHED

Hape tandhjulseksperiment legesæt


Pris
223 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A346576

EAN: 6943478035058

Hape tandhjulseksperiment legesæt
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Indeholder seks tandhjul, seks baggrunde af pap, syv figurer og figurer af pap, 100 farverige knappenåle og en plastikæske med trælåg. Baggrundsmotiverne omfatter: et gadebillede med rat, et ur, en ildsprudlende drage, en robot, en boblende ubåd og en raketaffyringsrampe. Ideel til at lege med tandhjul eller til at fremme kreativitet.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 25 x 25 x 6 cm
  • Alder: Fra 3 år
Forsigtig.
Ikke egnet til børn under 3 år. Små dele. Kvælningsfare. Fjern emballagen, før du giver legetøjet til dit barn. Opbevar disse oplysninger på et sikkert sted. Indretning og farvevariationer er mulige!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

HAPE

Børn lærer gennem leg

Gennem 30 år har børn været midtpunktet hos Hape – deres kvalitetslegetøj er ikke blot skabt til leg, men også til læring samt udvikling. Alle Hapes produkter er fremstillet af naturlige materialer samt vandbaseret farver.

Alle produkter bliver nøje testet, hvorfor de altid lever op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Produkternes form, farve og i mange tilfælde også deres akustiske egenskaber fremmer barnets sanser og det valgte materiale byder desuden på en haptisk oplevelse.

Vores Topsellers

Hape tandhjulseksperiment legesæt
Hape tandhjulseksperiment legesæt
223 kr