Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Hape Stuntbane med oplader station
NYHED
p.t. udsolgt

Hape Stuntbane med oplader station


Pris
744 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A346593

EAN: 6943478034679

Hape Stuntbane med oplader station
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Denne fantastiske stuntbane med oplader station har 3 niveauer. Her kan racerbilerne parkeres, inden de øver sig på deres store stunts. Den manuelt betjente billift kan køre bilerne op til forskellige niveauer. Forlystelsen har et servicecenter med en drejeknap, to solcelleopladere station en, en Spiral rampe og et stort loop.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 50 x 40 x 59 cm
  • Alder: Fra 3 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

HAPE

Børn lærer gennem leg

Gennem 30 år har børn været midtpunktet hos Hape – deres kvalitetslegetøj er ikke blot skabt til leg, men også til læring samt udvikling. Alle Hapes produkter er fremstillet af naturlige materialer samt vandbaseret farver.

Alle produkter bliver nøje testet, hvorfor de altid lever op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Produkternes form, farve og i mange tilfælde også deres akustiske egenskaber fremmer barnets sanser og det valgte materiale byder desuden på en haptisk oplevelse.

Vores Topsellers