Hape skør spaghetti
Pris
124 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A296397

EAN: 6943478029118

Hape skør spaghetti
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Du leger med mad ... ... med glæde! Den skøre spaghetti kan bøjes i enhver form. Hvad med et sjovt nudel ansigt, for eksempel?

Denne skål med sjov ansigt spaghetti er den perfekte mulighed for at lege med din mad! 13-delet kogesæt indeholder fleksibel spaghetti med filtdæksel og træingredienser med en skål, så din lille kok kan skabe noget specielt!

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 24,5 x 20,5 x 8,5 cm
  • Antal dele: 14 dele
  • Plejeinstruktioner: rengør med en fugtig klud
  • Alder: fra 3 år

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

HAPE

Børn lærer gennem leg

Gennem 30 år har børn været midtpunktet hos Hape – deres kvalitetslegetøj er ikke blot skabt til leg, men også til læring samt udvikling. Alle Hapes produkter er fremstillet af naturlige materialer samt vandbaseret farver.

Alle produkter bliver nøje testet, hvorfor de altid lever op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Produkternes form, farve og i mange tilfælde også deres akustiske egenskaber fremmer barnets sanser og det valgte materiale byder desuden på en haptisk oplevelse.

Vores Topsellers

Hape skør spaghetti
124 kr