HAPE-sangharpe
Pris
298 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A099202

EAN: 6943478009806

HAPE-sangharpe
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Harper går aldrig af mode. Og slet ikke, når de ser smukke ud og er så nemme at spille som denne harpe. Den er perfekt egnet til små musikerhænder.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 40 x 20,1 x 3,4 cm
  • Materiale: træ
  • Indhold: 1 harpe, 1 stelnøgle, 2 plekter
  • Alder: Fra 3 år


Opmærksomhed !
Kvælningsfare på grund af de små dele. Ikke egnet til børn under 3 år. Må ikke anvendes i nærheden af øret! Misbrug kan forårsage høreskader. Legetøjet er i overensstemmelse med de europæiske og amerikanske sikkerhedsstandarder EN 71 og ASTM F963. Fjern emballagen, før du giver legetøjet til dit barn. Opbevar alle relevante oplysninger til senere brug. Dekorationer og farver kan variere!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

HAPE

Børn lærer gennem leg

Gennem 30 år har børn været midtpunktet hos Hape – deres kvalitetslegetøj er ikke blot skabt til leg, men også til læring samt udvikling. Alle Hapes produkter er fremstillet af naturlige materialer samt vandbaseret farver.

Alle produkter bliver nøje testet, hvorfor de altid lever op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Produkternes form, farve og i mange tilfælde også deres akustiske egenskaber fremmer barnets sanser og det valgte materiale byder desuden på en haptisk oplevelse.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: HAPE-sangharpe
4
4 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

HAPE-sangharpe
HAPE-sangharpe
298 kr