Hape opfinder starter sæt
Pris
163 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A296413

EAN: 6943478029057

Hape opfinder starter sæt
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Oplev fysik med lethed: Med Inventor Starter Set! Den indeholder brugervenlige dele og værktøjer og er kompatibel med andre Junior opfindersæt.

Spændende læringssti: Introducer din lille videnskabsmand og opfinder til den spændende verden af ??videnskab og opdagelse med dette sjove og engagerende legetøjssæt!

Det 42-delt innovative sæt indeholder alt hvad dit barn har brug for gennemføre spændende eksperimenter og giver timevis af sjov for børn i deres hjemmelavede laboratorium. Dette lablegetøj er designet specielt til små hænder og færdigheder.

produktoplysninger:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 26 x 24 x 6 cm
  • Indhold: 42 dele
  • Alder: Fra 4 år

Pas på!
Risiko for kvælning på grund af små dele. Lang ledning. fare for kvælning. ikke til børn under 3 år. Gummibåndet bør ikke bruges som katapult eller sejl.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

HAPE

Børn lærer gennem leg

Gennem 30 år har børn været midtpunktet hos Hape – deres kvalitetslegetøj er ikke blot skabt til leg, men også til læring samt udvikling. Alle Hapes produkter er fremstillet af naturlige materialer samt vandbaseret farver.

Alle produkter bliver nøje testet, hvorfor de altid lever op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Produkternes form, farve og i mange tilfælde også deres akustiske egenskaber fremmer barnets sanser og det valgte materiale byder desuden på en haptisk oplevelse.

Vores Topsellers

Hape opfinder starter sæt
163 kr