10% KRAMMERABAT!
10% KRAMMERABAT!
Rabatkode:
HDDK1966
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
HAPE Mobil-kogeplader (legetøj/legekøkken)
p.t. udsolgt

HAPE Mobil-kogeplader (legetøj/legekøkken)

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr
299 kr
232 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 67 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A086367

HAPE Mobil-kogeplader (legetøj/legekøkken)
strong>Mobile kogeplader
Artikelnummer: E3134

Disse bord-kogeplader af træ har alt, hvad en lille kok skal bruge. Til madlavning i huset indstil uret og tænd kogepladen og se, hvad der skal steges på panden eller koges i gryden. Når det er tid til at grille, klap kogepladerne sammen, hvor efter den forvandles til en grill.

Detaljer:
• Alder: Fra 3 år


Advarsel!
Ikke egnet til børn under 3 år pga. faren for at sætte smådele i halsen.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

HAPE

Børn lærer gennem leg

Gennem 30 år har børn været midtpunktet hos Hape – deres kvalitetslegetøj er ikke blot skabt til leg, men også til læring samt udvikling. Alle Hapes produkter er fremstillet af naturlige materialer samt vandbaseret farver.

Alle produkter bliver nøje testet, hvorfor de altid lever op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Produkternes form, farve og i mange tilfælde også deres akustiske egenskaber fremmer barnets sanser og det valgte materiale byder desuden på en haptisk oplevelse.