10% PERSONALERABAT ❕
10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
Hape Magnet Science Laboratory
-12%

Hape Magnet Science Laboratory


Vejl. pris¹
223 kr
Pris
197 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
26 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A296406

EAN: 6943478029071

Hape Magnet Science Laboratory
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Perfekt til unge forskere og opfindere: Det magnetiske videnskabslaboratorium til syv eksperimenter.

Spændende læringssti: Introducer din lille videnskabsmand og opfinder til den spændende verden af ??videnskab og opdagelse med dette sjove og tiltalende legetøjssæt!

Det innovative stykke på 34 stykker indeholder alt, hvad dit barn har brug for for at gennemføre spændende eksperimenter, og det giver timevis af sjov for børn i deres hjemmelavede laboratorium. Dette lablegetøj er designet specielt til små hænder og færdigheder.

produktoplysninger:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 26 x 24 x 5 cm
  • Indhold: 34 dele
  • Alder: Fra 4 år

OBS!
Risiko for kvælning på grund af små dele. Lang ledning. Fare for kvælning. Ikke for børn under 3 år.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

HAPE

Børn lærer gennem leg

Gennem 30 år har børn været midtpunktet hos Hape – deres kvalitetslegetøj er ikke blot skabt til leg, men også til læring samt udvikling. Alle Hapes produkter er fremstillet af naturlige materialer samt vandbaseret farver.

Alle produkter bliver nøje testet, hvorfor de altid lever op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Produkternes form, farve og i mange tilfælde også deres akustiske egenskaber fremmer barnets sanser og det valgte materiale byder desuden på en haptisk oplevelse.

Vores Topsellers

Hape Magnet Science Laboratory
Hape Magnet Science Laboratory
Vejl. pris¹ 223 kr
197 kr