Hape Light Rail sæt i opbevaringsboks
NYHED
Pris
372 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A346779

EAN: 6943478034150

Hape Light Rail sæt i opbevaringsboks
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Emballagen er trykt med et billede af en by og har et låg i form af en sten med indbyggede skinner, som toget kan køre over. Sættet indeholder: en kasse med låg, to S-formede plastikskinner, to Y-formede skinner, syv små og en stor buet skinne, en lang og tre korte lige skinner, en stigende skinne, en bro, fem støttepiller, en station, tre træer, to buske, en taxa, en stol, en grå plastikskinne, to trafikken child er, en værktøjshylde med seks værktøjer, en lokomotivfører, en passager og tre togvogne.

Detaljer:
  • Alder: Fra 3 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

HAPE

Børn lærer gennem leg

Gennem 30 år har børn været midtpunktet hos Hape – deres kvalitetslegetøj er ikke blot skabt til leg, men også til læring samt udvikling. Alle Hapes produkter er fremstillet af naturlige materialer samt vandbaseret farver.

Alle produkter bliver nøje testet, hvorfor de altid lever op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Produkternes form, farve og i mange tilfælde også deres akustiske egenskaber fremmer barnets sanser og det valgte materiale byder desuden på en haptisk oplevelse.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Hape Light Rail sæt i opbevaringsboks
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Hape Light Rail sæt i opbevaringsboks
Hape Light Rail sæt i opbevaringsboks
372 kr