Hape Larvebane E3818
209 kr
Pris
172 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
37 kr (18%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A216248

Hape Larvebane E3818
Følg den sultne larve på vej og hjælpe hende med at finde noget at spise. Du kan bruge denne larve både med og uden skinner. Larvebanen giver legen massere af farver, bevægelse og viden om naturen.

Placer larven på banen og skub den langs skinnerne

Detaljer:
  • Alder: Fra 18 måneder

Advarsel!
Ikke egnet til børn under 18 mdr.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

HAPE

Børn lærer gennem leg

Gennem 30 år har børn været midtpunktet hos Hape – deres kvalitetslegetøj er ikke blot skabt til leg, men også til læring samt udvikling. Alle Hapes produkter er fremstillet af naturlige materialer samt vandbaseret farver.

Alle produkter bliver nøje testet, hvorfor de altid lever op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Produkternes form, farve og i mange tilfælde også deres akustiske egenskaber fremmer barnets sanser og det valgte materiale byder desuden på en haptisk oplevelse.
Hape Larvebane E3818
209 kr
172 kr
Top mærker