10% i shoppen | 12% i vores app
10% i shoppen | 12% i vores app
Kun idag:
EKSTRA rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

HAPE Kugleramme RegnbueE0412
p.t. udsolgt
135 kr
Pris
131 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A161955

EAN: 6943478002593

HAPE Kugleramme RegnbueE0412
De første tal - gjort let! Ti rækker med ti kugler i fem kulørte farver, hjælper dig med at bringe den i den rigtige rækkefølge. Det hjælper dit barn med at lære tallene.

Produkt detaljer:
  • Kategori: Early Explorer
  • Mål (Længde x Bredde x Højde): 26,2 x 11,9 x 32 cm
  • Materiale: Træ, vandbaseret farve
  • Alder: Fra 3 år
OBS!
Ikke egnet til børn under 3 år. Fare for kvælning på grund af smådele.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

HAPE

Børn lærer gennem leg

Gennem 30 år har børn været midtpunktet hos Hape – deres kvalitetslegetøj er ikke blot skabt til leg, men også til læring samt udvikling. Alle Hapes produkter er fremstillet af naturlige materialer samt vandbaseret farver.

Alle produkter bliver nøje testet, hvorfor de altid lever op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Produkternes form, farve og i mange tilfælde også deres akustiske egenskaber fremmer barnets sanser og det valgte materiale byder desuden på en haptisk oplevelse.

Vores Topsellers