Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Hape klaver med oplyste tangenter, sort
NYHED
p.t. udsolgt
Pris
744 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A346566

EAN: 6943478033122

Hape klaver med oplyste tangenter, sort
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det elektriske læringsklaver har 25 taster, der lyser op, så du kan lære at spille. Den har også seks melodier og otte rytmer, som du kan spille sammen med.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 38,2 x 23,3 x 49,5 cm
  • Materiale: MDF, ABS
  • Batterier: 4 x AA
  • Batterier er ikke inkluderet
  • Alder: fra 3 år
Opmærksomhed
Kvælningsfare på grund af små dele, der kan sluges. Risiko for kvælning på grund af det lange kabel. Ikke egnet til børn under 3 år. Emballagemateriale er ikke legetøj! Fjern alle emballagedele, før du giver legetøjet til børn. Opbevar brugsanvisningen til senere brug. Der tages forbehold for afvigelser i farve og design.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

HAPE

Børn lærer gennem leg

Gennem 30 år har børn været midtpunktet hos Hape – deres kvalitetslegetøj er ikke blot skabt til leg, men også til læring samt udvikling. Alle Hapes produkter er fremstillet af naturlige materialer samt vandbaseret farver.

Alle produkter bliver nøje testet, hvorfor de altid lever op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Produkternes form, farve og i mange tilfælde også deres akustiske egenskaber fremmer barnets sanser og det valgte materiale byder desuden på en haptisk oplevelse.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Hape klaver med oplyste tangenter, sort
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers