Hape Klaver med lysende tangenter og skammel, sort
NYHED

Hape Klaver med lysende tangenter og skammel, sort


Pris
968 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A346569

EAN: 6943478034617

Hape Klaver med lysende tangenter og skammel, sort
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det elektriske klaver med 25 tangenter og behagelig siddeplads er den ideelle indføring i den store verden af musik. De første stykker kan let læres ved hjælp af nøglebelysningen. Flere instrumentlyde, 6 enkle melodier til at spille med og 8 slagtøjslyde Beat s.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 38,2 x 23,5 x 49,5 cm
  • Materiale: MDF, ABS
  • Batterier: 4 x AA
  • Batterier er ikke inkluderet
  • Alder: fra 3 år
Opmærksomhed
Kvælningsfare på grund af små dele, der kan sluges. Risiko for kvælning på grund af det lange kabel. Ikke egnet til børn under 3 år. Emballagemateriale er ikke legetøj! Fjern alle emballagedele, før du giver legetøjet til børn. Opbevar brugsanvisningen til senere brug. Der tages forbehold for afvigelser i farve og design.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

HAPE

Børn lærer gennem leg

Gennem 30 år har børn været midtpunktet hos Hape – deres kvalitetslegetøj er ikke blot skabt til leg, men også til læring samt udvikling. Alle Hapes produkter er fremstillet af naturlige materialer samt vandbaseret farver.

Alle produkter bliver nøje testet, hvorfor de altid lever op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Produkternes form, farve og i mange tilfælde også deres akustiske egenskaber fremmer barnets sanser og det valgte materiale byder desuden på en haptisk oplevelse.

Vores Topsellers

Hape Klaver med lysende tangenter og skammel, sort
Hape Klaver med lysende tangenter og skammel, sort
968 kr