Hape Isbjørnefamilie - Green Planet Explore rs
NYHED Bæredygtig

Hape Isbjørnefamilie - Green Planet Explore rs


Variant:
  • Hape elefantfamilie - Green Planet Explore rs
  • Hape Koala-familie - Green Planet Explore rs
  • Hape Isbjørnefamilie - Green Planet Explore rs

Pris
191 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A391199

EAN: 6943478035515

Hape Isbjørnefamilie - Green Planet Explore rs
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Alder: 3 år og opefter
  • Den geniale fire-personers isbjørnefamilie lærer små miljøforkæmpere alt om bæredygtighed
  • De er den perfekte tilføjelse til ethvert dukkehussæt, da disse figurer kan sidde, stå og holde genstande i deres hænder
Dimensioner og vægt:
  • Emballagens dimensioner (længde x bredde x højde): 56 x 32,5 x 39 cm
Materiale og pleje:
  • Materiale: bøg, grøn PE, filt, polyester

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

HAPE

Børn lærer gennem leg

Gennem 30 år har børn været midtpunktet hos Hape – deres kvalitetslegetøj er ikke blot skabt til leg, men også til læring samt udvikling. Alle Hapes produkter er fremstillet af naturlige materialer samt vandbaseret farver.

Alle produkter bliver nøje testet, hvorfor de altid lever op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Produkternes form, farve og i mange tilfælde også deres akustiske egenskaber fremmer barnets sanser og det valgte materiale byder desuden på en haptisk oplevelse.

Vores Topsellers

Hape Isbjørnefamilie - Green Planet Explore rs
Hape Isbjørnefamilie - Green Planet Explore rs
191 kr