Hape interaktivt dukkehus
NYHED -18%
Vejl. pris¹
819 kr
Pris
673 kr
Fri fragt
Du sparer
146 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A346773

EAN: 6943478034808

Hape interaktivt dukkehus
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Hvert rum i dukkehuset har spændende lydeffekter, og der er i alt 9 forskellige lydeffekter. Festhits, dyrelyde, klokker, lyde fra badekar og hårtørrer samt sjove lyde som f.eks. toiletskylning garanterer underholdning og sjov i mange timer. Uanset om børnene vil lege rollespil og forvandle sig til en berømt skuespiller eller rockstjerne, eller om de blot vil lege med deres kæledyr, er der noget for enhver smag i dette dukkehus!

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 59,5 x 29,5 x 46,7 cm
  • materiale: krydsfiner, MDF, PP, polyester
  • kræver 2x AAA-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: Fra 3 år
Forsigtig:
Kvælningsfare på grund af små dele, der kan sluges. Risiko for kvælning på grund af det lange kabel. Ikke egnet til børn under 3 år. Emballagemateriale er ikke legetøj! Fjern alle emballagedele, før du giver legetøjet til børn. Opbevar brugsanvisningen til senere brug. Der tages forbehold for afvigelser i farve og design.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

HAPE

Børn lærer gennem leg

Gennem 30 år har børn været midtpunktet hos Hape – deres kvalitetslegetøj er ikke blot skabt til leg, men også til læring samt udvikling. Alle Hapes produkter er fremstillet af naturlige materialer samt vandbaseret farver.

Alle produkter bliver nøje testet, hvorfor de altid lever op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Produkternes form, farve og i mange tilfælde også deres akustiske egenskaber fremmer barnets sanser og det valgte materiale byder desuden på en haptisk oplevelse.

Vores Topsellers

Hape interaktivt dukkehus
Hape interaktivt dukkehus
Vejl. pris¹ 819 kr
673 kr