Hape Farverig tamburin
-18%
Vejl. pris¹
119 kr
Pris
97 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
22 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A332845

EAN: 6943478025233

Hape Farverig tamburin
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med den farverige tamburin kan musiknisser tilføje rytme til enhver musikalsk optræden. Den farverige tamburin er ideel til at træne hånd-øje-koordination og rytmefornemmelse.

TAMBURIN AF TRÆ: Man kan banke med hånden på spillefladen af træ eller ryste tamburinen med hånden for at skabe lyden af regndråber. På denne måde kan børnene legevis udforske rytmer og beats med dette fantastiske musikinstrument.

MODERAT VOLUME: Dette instrument bringer så meget glæde og er desuden behageligt for ørerne. Spillefladen af træ reducerer lydniveauet til en behagelig lydstyrke. Perfekt til småbørn fra 12 måneder.

FARVERIGT MUSIKSÆT: Farvedesignet er begrænset til de primære farver. Tamburinen er dekoreret med musikalske noter. Uanset om barnet spiller alene eller med akkompagnement, vil det under alle omstændigheder skille sig ud.

KREATIV LEG: Den farverige tamburin fra Hape fremmer sprogudviklingen og også lysten til at synge - den støtter også hånd-øje-koordinationen og den sensoriske perception.

LAVET TIL BØRNEHÆNDER: Tamburinen har den perfekte størrelse til små børnehænder, når de laver musik med tamburinen, trænes sanserne, og børnene får lyst til at danse. De små musikere vil have lyst til at spille med tamburinen i timevis.

Produktdetaljer:
  • Mål: 6 x 18 x 23 cm
  • Perfekt til småbørn til at udforske rytmer og beats.
  • Trommen og ranglen giver behagelige lyde, der lyder som regndråber.
  • Enkeltstående instrument eller i kombination med andre instrumenter
  • Vægt: 0,24 kg
  • Alder: Fra 0 måneder

Advarsel
Må ikke anvendes i nærheden af øret! Misbrug kan forårsage høreskader.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

HAPE

Børn lærer gennem leg

Gennem 30 år har børn været midtpunktet hos Hape – deres kvalitetslegetøj er ikke blot skabt til leg, men også til læring samt udvikling. Alle Hapes produkter er fremstillet af naturlige materialer samt vandbaseret farver.

Alle produkter bliver nøje testet, hvorfor de altid lever op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Produkternes form, farve og i mange tilfælde også deres akustiske egenskaber fremmer barnets sanser og det valgte materiale byder desuden på en haptisk oplevelse.

Vores Topsellers

Hape Farverig tamburin
Hape Farverig tamburin
Vejl. pris¹ 119 kr
97 kr