Hape eventyrbil
Pris
97 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A294706

EAN: 6943478029736

Hape eventyrbil
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det næste campingeventyr med picnic, surfing, grill og endda hanggliding venter - i en autocamper med dukker og tilbehør!

produktoplysninger:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 31 x 14,5 x 17 cm
  • Antal dele: 23
  • Plejeinstruktioner: rengør med en fugtig klud
  • Vægt: 1 kg
  • Alder: fra 3 år

Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under 3 år. Små dele. Risiko for kvælning

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

HAPE

Børn lærer gennem leg

Gennem 30 år har børn været midtpunktet hos Hape – deres kvalitetslegetøj er ikke blot skabt til leg, men også til læring samt udvikling. Alle Hapes produkter er fremstillet af naturlige materialer samt vandbaseret farver.

Alle produkter bliver nøje testet, hvorfor de altid lever op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Produkternes form, farve og i mange tilfælde også deres akustiske egenskaber fremmer barnets sanser og det valgte materiale byder desuden på en haptisk oplevelse.

Vores Topsellers

Hape eventyrbil
Hape eventyrbil
97 kr