Hape badesjov med elefanten- Basket boldkurv
NYHED -13%

Hape badesjov med elefanten- Basket boldkurv


Vejl. pris¹
112 kr
Pris
98 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
14 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A346557

EAN: 6943478034662

Hape badesjov med elefanten- Basket boldkurv
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med elefanten Basket boldkurven kan badelysten begynde. Elefanten har en sugekop på bagsiden af hovedet, så den kan fastgøres til badeværelsesvæggen. Lad os komme i gang! Nu kan du forsøge at kaste de fire bolde i kurven.

Detaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 19,5 x 6,5 x 16 cm
  • Materiale: ABS
  • Alder: fra 18 måneder
Opmærksomhed.
Tør og tøm vandet inden opbevaring. Emballagemateriale er ikke legetøj! Fjern alle emballagedele, før du giver legetøjet til børn. Opbevar brugsanvisningen til senere brug. Der tages forbehold for afvigelser i farve og design.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

HAPE

Børn lærer gennem leg

Gennem 30 år har børn været midtpunktet hos Hape – deres kvalitetslegetøj er ikke blot skabt til leg, men også til læring samt udvikling. Alle Hapes produkter er fremstillet af naturlige materialer samt vandbaseret farver.

Alle produkter bliver nøje testet, hvorfor de altid lever op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Produkternes form, farve og i mange tilfælde også deres akustiske egenskaber fremmer barnets sanser og det valgte materiale byder desuden på en haptisk oplevelse.

Vores Topsellers

Hape badesjov med elefanten- Basket boldkurv
Hape badesjov med elefanten- Basket boldkurv
Vejl. pris¹ 112 kr
98 kr