MYSTERY BOX MONDAY!
MYSTERY BOX MONDAY!
Rabat:
Smugkig her
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
HABA Little Friends Dukkehus - Villa 301781

HABA Little Friends Dukkehus - Villa 301781


Pris 671 kr Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A165321

HABA Little Friends Dukkehus - Villa 301781
Hvordan skal det indrettes? Hvor skal stuen være og hvem skal sove ovenpå?

Dette bestemmer barnet helt selv og det kan også laves om igen og igen. Det uprintede krydsfiner er forbundet med plastskinner og kan monteres individuelt.

Detaljer:
 • Materiale: Træ, kunststof
 • Mål: 38 x 38 x 46 cm
 • Leveres adskilt
 • Alder: fra 3 år

 • OBS
 • Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!
 • Leveres uden klistermærker!
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Haba

  Kvalitet og underholdning i ét produkt

  HABA har i årvis produceret trælegetøj, hvorfor de er specialister indenfor dette felt. I produktionen lægges der vægt på bæredygtighed samt kvalitet hvilket også ses i deres mange certifikater. Der tilbydes trælegetøj som er med til at fremme fantastien samt den kognitive udvikling. Herudover tilbyder HABA også et bredt sortiment blandt andet i form af dukker, legetæpper og bestik.

  HABA står for pædagogisk, værdigfuldt legetøj

  Produkterne produceres i Tyskland og bliver kvalitetsikret for at sikre en høj kvalitet samt lang brugstid. Alle deres produkter testes fri for skadelige stoffer og er designet med henblik på at fremme børns udvikling. Herudover lever alle deres produkter altid op til de nyeste sikkerhedsstandarder. HABA står selv for at designe og udvikle deres produkter, de har mere end 1.500 forskellige produkter som sælges i mere end 50 lande.

  Bredt og dybt sortiment

  Deres produkter er tilpasset de forskellige aldersgrupper, der tilbydes babylegetøj, småbørnslegetøj samt legetøj til børn i børnehavealderen. HABA tilbyder produkter indenfor følgende kategorier; autostole, børneværelset, ernæring, mode, pleje og spil.

  HABA Little Friends Dukkehus - Villa 301781
  671 kr
  Top mærker