HABA Legetæppe på engen
574 kr
Pris 415 kr Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
159 kr (28%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A117082

HABA Legetæppe på engen
Legetæppe på engen
Artikelnummer: 301252

Når den klappes ud er den klar til opdagelse: Hesten og koen kan nemt tages ud af deres lommer. Hesten og koen laver sjove lyde.

Optisk, akustisk og haptisk oplevelse.

Detaljer:
Materiale: Polyester, velour, net
Mål: (udfoldet): B: 54 x H: 82 cm (uden håndtag); Hest 16 cm høj, Ko 14 cm
Fra 0 måneder.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Haba

Kvalitet og underholdning i ét produkt

HABA har i årvis produceret trælegetøj, hvorfor de er specialister indenfor dette felt. I produktionen lægges der vægt på bæredygtighed samt kvalitet hvilket også ses i deres mange certifikater. Der tilbydes trælegetøj som er med til at fremme fantastien samt den kognitive udvikling. Herudover tilbyder HABA også et bredt sortiment blandt andet i form af dukker, legetæpper og bestik.

HABA står for pædagogisk, værdigfuldt legetøj

Produkterne produceres i Tyskland og bliver kvalitetsikret for at sikre en høj kvalitet samt lang brugstid. Alle deres produkter testes fri for skadelige stoffer og er designet med henblik på at fremme børns udvikling. Herudover lever alle deres produkter altid op til de nyeste sikkerhedsstandarder. HABA står selv for at designe og udvikle deres produkter, de har mere end 1.500 forskellige produkter som sælges i mere end 50 lande.

Bredt og dybt sortiment

Deres produkter er tilpasset de forskellige aldersgrupper, der tilbydes babylegetøj, småbørnslegetøj samt legetøj til børn i børnehavealderen. HABA tilbyder produkter indenfor følgende kategorier; autostole, børneværelset, ernæring, mode, pleje og spil.

HABA Legetæppe på engen
574 kr
415 kr
Top mærker