Udflugtsrabat 🚗
Udflugtsrabat 🚗
10% kupon:
LAF12339
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig kuponen

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

haakaa® Sut, til nyfødte
p.t. udsolgt
Pris
97 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A345388

EAN: 9420060201406

haakaa® Sut, til nyfødte
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sutten er fremstillet af et enkelt stykke silikone, der er blødt, sikkert og fri for skadelige kemikalier. Der er ingen hårde plastdele, hvor der kan ophobes fugt og forårsage hudirritation. Nuggi er skånsom mod hud og tandkød. Når de første børnesmerter opstår, kan nuggi'en køles ned i fryseren. Kulden hjælper med at lindre smerten.

Rengøring og pleje

Rengør efter hver brug. Haakaa anbefaler, at silikoneprodukterne rengøres i hånden med varmt vand og sæbe. Silikonen kan blive mælkeagtig i opvaskemaskinen. Brug ikke aggressive blegemidler eller steriliseringstabletter. Sørg for at sterilisere bleen, hvis dit barn har været syg. Steriliser Haakaa silikoneprodukter efter hver brug, helst i en dampsterilisator eller ved at koge dem i varmt vand i 2-3 minutter. Du må heller ikke bruge UV-sterilisatorer, da de forkorter produkternes levetid.

Kontroller regelmæssigt, at produktet stadig er helt intakt, og udskift det, hvis det viser tegn på skader. Opbevar ikke produktet i nærheden af skarpe genstande. Brug kun bløde svampe eller børster med bløde børster til rengøring (hårde børster eller svampe kan beskadige silikonens overflade). Hvis produktet kommer i kontakt med opvaskemiddel, kan silikonen blive hvid, hvis den kommer i kontakt med opvaskemiddel. Brug kun produktet til det formål, det er beregnet til. Opbevares køligt og tørt og undgå direkte sollys. Må kun anvendes under opsyn af en voksen.

Produktoplysninger
  • 100% blød silikone
  • Inspireret af en naturlig brystvorteform
  • U-formet Design tilskynder til naturlig vejrtrækning gennem næsen
  • Ergonomisk form, der ikke efterlader mærker eller irritation
  • Egnet til nyfødte børn
  • Opfylder den amerikanske standard fra FDA (Food and Drug Administration)
  • Fri for BPA, PVC, kunstige farvestoffer og phthalater

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: haakaa® Sut, til nyfødte
5
5 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers