haakaa® Mælkefanger, 40 ml
Variant:
  • haakaa® Mælkefanger, 75ml
  • haakaa® Mælkefanger, 40 ml

Pris
149 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A345440

EAN: 9420060209884

haakaa® Mælkefanger, 40 ml
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mælkefangeren er fremstillet af ét stykke silikone og sidder sikkert og diskret fast på dit bryst og opfanger mælk, som ellers ville gå tabt i ammeindlæg. Den søde mariehøne er nem at bære rundt på og har endda små fødder, så den kan stå oprejst på flade overflader, så der ikke kan løbe mælk ud. Når du har opsamlet mælken, skal du blot åbne låget og tømme mælken i en opbevaringsbeholder eller en drikkekop. Mælkefangeren hjælper dig også, hvis du vil opsamle lidt mere mælk end den mængde, der ville dryppe ud af sig selv. Du skal blot trykke den let mod brystet, så du mærker et let sug. Dette vil forsigtigt øge den mængde mælk, der strømmer fra dit bryst i løbet af dagen. På den måde kan du opsamle hver en dråbe af dit flydende guld og opbygge en forsyning af modermælk - uden nogen ekstra indsats!

Udpumpning
Sørg for, at hætten sidder godt fast på plads i tudåbningen og lukker den godt. Placer åbningen godt centreret over din brystvorte, og klem forsigtigt på mælkeopsamleren, så du mærker et let sug. Du skal bare lade beholderen ligge på brystet og opsamle mælken. Du kan naturligvis amme dit barn ved det andet bryst. Fjern mælkeopsamleren, når den er fuld, eller når du har opsamlet den ønskede mængde mælk. Træk hætten ud af tuden, og tøm mælken i en opbevaringsbeholder eller en flaske. "Overskydende mælk kan nemt opbevares i fryseren. Sørg for, at tudåbningen er åben (proppen skal ikke lukke åbningen). Placer mælkeopsamleren mellem dit bryst og din bh. Kontroller, at din brystvorte er godt centreret i åbningen, juster beholderens position, indtil du føler dig godt tilpas, og lad så bare mælken flyde. Fjern mælkeopsamleren, når den er fuld, eller når du har opsamlet den ønskede mængde mælk. Tøm mælken i en opbevaringsbeholder eller en flaske. "Overskydende mælk kan nemt opbevares i fryseren.

Rengøring og pleje

Rengør efter hver brug. Vi anbefaler, at Haakaa silikoneprodukter rengøres i hånden med varmt vand og sæbe. Silikonen kan blive mælkeagtig i opvaskemaskinen. Brug ikke aggressive midler som f.eks. steriliseringstabletter eller blegemiddel. Steriliser Haakaa silikoneprodukter efter hver brug, helst i en dampsterilisator eller ved at koge dem i varmt vand i 2-3 minutter. Du må heller ikke bruge UV-sterilisatorer, da de forkorter produkternes levetid.

Kontroller regelmæssigt, at produktet stadig er helt intakt, og udskift det, hvis det viser tegn på skader. Opbevar ikke produktet i nærheden af skarpe genstande. Brug kun bløde svampe eller børster med bløde børster til rengøring (hårde børster eller svampe kan beskadige silikonens overflade). Hvis produktet kommer i kontakt med opvaskemiddel, kan silikonen blive hvid. Brug kun produktet til det formål, det er beregnet til. Opbevares køligt og tørt og undgå direkte sollys. Må kun anvendes under opsyn af en voksen.

Produktoplysninger
  • Suger sikkert fast til brystet
  • Uden ledning eller batterier
  • Står oprejst på flade overflader
  • Mælk kan opvarmes direkte i posen
  • Fri for BPA, PVC og phthalater.
  • Fremstillet af 100% silikone af høj kvalitet og fødevarekvalitet

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: haakaa® Mælkefanger, 40 ml
5
7 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 6
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

haakaa® Mælkefanger, 40 ml
haakaa® Mælkefanger, 40 ml
149 kr