Erstatningsforslag til udsolgte produkter

haakaa® Fodersprøjte
p.t. udsolgt
Pris
67 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A345289

EAN: 9421904690363

haakaa® Fodersprøjte
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med denne sprøjte kan du nemt give dit barn mælk, flydende mad eller medicin, rent og uden spild. Det særlige ved sprøjten er de to åbninger på siden af brystvorten. På denne måde sprøjtes væsken sidelæns ind i barnets mund i stedet for lige bagud, hvilket mindsker risikoen for at synke betydeligt. I modsætning til konventionelle sprøjter med hårde spidser (som kan beskadige den sarte hud i barnets mund og derfor ofte kræver brug af fingre) er spidsen på Haakaa-sprøjten lavet af blød silikone, og barnet kan derfor sutte på den, som var det en brystvorte eller flaske. Haakaa sprøjten måler væsker i intervaller på 5 ml, så den er ikke ideel til mindre mængder.

Ansøgning

Fyld den korrekte mængde medicin i sprøjten - kontroller altid, at mængden er korrekt! Placer dit barn på dit skød med ansigtet væk fra dig. Sæt spidsen af sprøjten ind i barnets mund. Så snart han begynder at sutte, kan du langsomt skubbe stemplet ind i sprøjten.

Rengøring og pleje

Vask sprøjten før og efter hver brug. Selv om sprøjten tåler opvaskemaskine, anbefaler Haakaa at vaske sprøjten i hånden med varmt sæbevand, skyl den godt og lad den derefter tørre. Brug ikke aggressive midler som f.eks. steriliseringstabletter eller blegemiddel. Sprøjten (uden stemplet) kan steriliseres i en dampsterilisator eller ved at koge den i varmt vand i 2-3 minutter.

Bemærk

Haakaa sprøjten måler kun mængder i 5 ml portioner og er derfor upræcis ved mindre mængder. Kontroller regelmæssigt, at sprøjten stadig er helt intakt, og udskift den, hvis den viser tegn på skader. Opbevar den ikke i nærheden af skarpe genstande. Brug kun bløde svampe eller børster med bløde børster til rengøring (hårde børster eller svampe kan beskadige silikonens overflade). Dette er ikke et legetøj. Brug kun sprøjten til det formål, den er beregnet til. Opbevar sprøjten på et køligt, tørt sted og undgå direkte sollys. Må kun anvendes under opsyn af en voksen. Den leverede vare kan afvige fra illustrationerne.

Produktoplysninger
  • Fremstillet af fødevaregodkendt silikone og giftfri PP-plast
  • Sideåbninger på brystvorten fordeler medicinen til siden af munden i stedet for direkte ned i halsen
  • Blød, nuggi-lignende brystvortetip
  • Nuggi-lignende adskillelse reducerer risikoen for indtagelse/suffotation
  • 10 ml volumen i sprøjte, 20 ml volumen i kopdæksel
  • Tydeligt synlige markeringer giver mulighed for nøjagtig måling af væsken
  • Kan let skilles ad i enkeltdele med henblik på rengøring

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: haakaa® Fodersprøjte
4.5
5 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers