haakaa® Drikkekop med sugerør fra 6 måneder, mørkerød

haakaa® Drikkekop med sugerør fra 6 måneder, mørkerød


Variant:
  • haakaa® Drikkekop med sugerør fra 6 måneder, lyseblå
  • haakaa® Drikkekop med sugerør fra 6 måneder, mørkerød

Pris
149 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A343609

EAN: 9420060206401

haakaa® Drikkekop med sugerør fra 6 måneder, mørkerød
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Drikkekoppen er fremstillet af 100 % fødevarekvalitetssilikone og er let, faldsikker og har et tætsluttende låg, så den er sikker at have med i tasken. Det er den perfekte blanding af en drikkekop og en åben kop.
Når det er tid til at drikke, skal du blot fjerne klappen på låget og stikke sugerøret gennem åbningen. Det genanvendelige silikonestrå er ikke kun miljøvenligt, men også blødt og skånsomt for små munde - perfekt til småbørn, der tygger på alt! Når dit barn er blevet større, kan du blot fjerne hætten, og så har du en åben silikonekop.

Rengøring og pleje

Bægeret skal rengøres efter hver brug. Selvom produktet tåler opvaskemaskine, anbefaler vi, at Haakaa silikoneprodukter rengøres i hånden med varmt vand og sæbe. Silikonen kan blive mælkeagtig i opvaskemaskinen. Brug ikke aggressive midler som f.eks. steriliseringstabletter eller blegemiddel. Steriliser Haakaa silikoneprodukter i en dampsterilisator eller ved at koge dem i varmt vand i 2-3 minutter. Brug heller ikke UV-sterilisatorer, da de forkorter produkternes levetid. Kontroller regelmæssigt, at produktet stadig er helt intakt, og udskift det, hvis det viser tegn på skader. Opbevar ikke produktet i nærheden af skarpe genstande. Brug kun bløde svampe eller børster med bløde børster til rengøring (hårde børster eller svampe kan beskadige silikonens overflade). Brug kun produktet til det tilsigtede formål og under opsyn af en voksen.

Produktoplysninger
  • Overbygger overgangen fra en suttekop til en åben drikkekop
  • Fremstillet af blød og fleksibel silikone af fødevarekvalitet
  • Let, slidstærk og faldsikker.
  • Sikker i opvaskemaskiner, mikrobølgeovne, kogende vand og sterilisatorer.
  • Fri for BPA, PVC og phthalater

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

haakaa® Drikkekop med sugerør fra 6 måneder, mørkerød
haakaa® Drikkekop med sugerør fra 6 måneder, mørkerød
149 kr