haakaa® Drikkeflaske med sugerør sæt peach

haakaa® Drikkeflaske med sugerør sæt peach


Pris
164 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A345303

EAN: 9420060203202

haakaa® Drikkeflaske med sugerør sæt peach
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Generation 3 Flaskeopsæt med automatisk sugerør forvandler silikoneflasker til den perfekte drikkeflaske til din baby.

Tilbehør til drikkeflaske i silikone med automatisk sugerør:
Det automatiske flaskebeslag med sugerør er fremstillet af 100 % silikone af medicinsk kvalitet, hvilket gør det unikt blødt og sikkert for dit barn. Ved hjælp af det vedlagte automatiske sugerør kan dit barn drikke uafhængigt af flasken fra enhver vinkel. Halmen er vægtet i bunden, så den åbne ende altid er under vand - selv når flasken er vendt på hovedet!

Silikonering til fastgørelse:
Ringetilbehøret er kompatibelt med alle Generation 3 silikoneflasker med bred hals og tilbehør. Sæt tilbehøret ind gennem ringen og skru det på en silikoneflaske med bred hals. Ringen er forbindelsesstykket mellem den brede nakkekop og redskabet og gør det muligt for vores 3. generation at være så alsidig.

Silikone udskiftningshætte til drikkeflaske:
Silikoneudskiftningshætten sidder sikkert fast på drikkeflaskens top med automatisk sugerør, hvilket forhindrer støv og andre luftbårne stoffer i at sætte sig på silikonetoppen mellem brug.Rengøring og pleje

Rengør efter hver brug. Haakaa anbefaler, at Haakaa silikoneprodukter rengøres i hånden med varmt vand og sæbe. Silikonen kan blive mælkeagtig i opvaskemaskinen. Brug ikke aggressive midler som f.eks. steriliseringstabletter eller blegemiddel. Steriliser Haakaa silikoneprodukter efter hver brug, helst i en dampsterilisator eller ved at koge dem i varmt vand i 2-3 minutter. Du må heller ikke bruge UV-sterilisatorer, da de forkorter produkternes levetid.

Kontroller regelmæssigt, at produktet stadig er helt intakt, og udskift det, hvis det viser tegn på skader.Opbevar ikke produktet i nærheden af skarpe genstande. Opbevar produktet på et køligt, tørt sted og undgå direkte sollys.Brug kun under opsyn af en voksen. Brug kun produktet til det tilsigtede formål.Brug kun bløde svampe eller børster med bløde børster til rengøring (hårde børster eller svampe kan beskadige silikonens overflade). Hvis varen kommer i kontakt med opvaskemiddel, kan silikonen blive hvid, hvis den kommer i kontakt med opvaskemiddel. Med tiden kan silikone absorbere farver eller lugte.

Produktoplysninger
  • Indsamle, opbevare og fodre colostrum fra samme beholder
  • Fremstillet af 100% medicinsk silikone
  • Automatisk sugerør gør det muligt for dit barn at drikke fra enhver vinkel
  • Fuldt kompatibel med alle Gen. 3 silikoneflasker
  • Kan steriliseres i dampsterilisator, mikrobølgeovn eller kogende vand
  • Fri for BPA, PVC og phthalater

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

haakaa® Drikkeflaske med sugerør sæt peach
haakaa® Drikkeflaske med sugerør sæt peach
164 kr