haakaa® Brystvorte Shaper, 2.0
Vejl. pris¹
149 kr
Pris
137 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A345376

EAN: 9421904690042

haakaa® Brystvorte Shaper, 2.0
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Brystvorter er lige så forskellige som vi mennesker, de findes i alle former og størrelser, og ud over udadvendte brystvorter findes der også flade eller indadvendte brystvorter (inverterede). Med flade eller omvendte brystvorter kan det være lidt vanskeligere at amme og især at få barnet på, og det kan kræve lidt hjælp. Haakaa silikone brystvorteformere er lavet af 100 % silikone og er formet til forsigtigt at trække flade eller omvendte brystvorter udad med en blid sugekraft - så det bliver en leg at tage fat på barnet!
Du skal blot placere brystvorteformeren på dine brystvorter, før du ammer, og trykke spidsen let ind for at skabe et let sug.
Resultaterne er kun midlertidige, så brystvorteformere skal bruges før hver amning. Brystvorteformere skal fjernes fra barnet, før du ammer/tilslutter!
Disse sprængnippelformere er patenterede. Patentnummer ZL201703119427.8

Rengøring og vedligeholdelse

Vask før og efter hver brug. Selv om det tåler opvaskemaskine, anbefaler Haakaa, at det rengøres i hånden med varmt sæbevand. Skyl godt efter, og lad det tørre. Brug ikke aggressive midler som f.eks. steriliseringstabletter eller blegemiddel. Steriliseres ved at bruge en dampsterilisator eller koge i varmt vand i 2-3 minutter.

Kontroller regelmæssigt, at produktet er intakt, og udskift det, hvis det viser tegn på skader. Opbevar den ikke i nærheden af skarpe genstande. Brug kun bløde svampe eller børster med bløde børster til rengøring (hårde børster eller svampe kan beskadige silikonens overflade). Børn kan blive kvalt i små genstande. Brug kun produktet til det formål, det er beregnet til. Opbevar produktet på et køligt, tørt sted og undgå direkte sollys.

Produktoplysninger
  • Fremstillet af silikone
  • Bøjer flade eller omvendte brystvorter udad for at gøre det nemmere for barnet at få fat
  • Let at bruge
  • Inkluderer 2 stk.
  • Inkluderer beholder til ren opbevaring og transport
  • BPA-, PVC- og phthalatfri

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: haakaa® Brystvorte Shaper, 2.0
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

haakaa® Brystvorte Shaper, 2.0
haakaa® Brystvorte Shaper, 2.0
Vejl. pris¹ 149 kr
137 kr