GRÜNSPECHT Violrod på snor
109 kr
Pris
97 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
12 kr (11%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A008856

GRÜNSPECHT Violrod på snor
Violrod, der udvindes fra rhizomet af iris pallida eller germanica er et traditionelt hjemmehjælp anbefales af jordmødre, mødre og barnepiger. Tandpleje kan være foruroligende for babyer. Gummerne er ofte røde, hævede og meget følsomme. Det er i denne tid enhver baby vil og bør tygge kraftigt. Spyttens fugt gør violroden blød og elastisk, hvilket hjælper med at punktere tænderne. Violroden skal sikres med bomuldssnoren fra certificeret økologisk dyrkning på barnets håndled.

Produktdetaljer:
  • Traditionelt hjemmehjælp
  • Understøtter barnets tænder naturligt
  • Bliver blødt og elastisk på grund af hydrering af spyt
  • Håndlavet
  • Bomuldssnor fremstillet af 100% certificeret økologisk dyrket bomuld

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

GRÜNSPECHT Violrod på snor
109 kr
97 kr
Top mærker